„ИНТЕГРИСАНИ“ СРБИ У АУСТРИЈИ

      „Интегрисани“ Србин у Аустрији треба да призна криминалну независност Косова, баш као што је аустријска Народна партија заједно са аустријском Социјалдемократском партијом признала накарадну творевину звану Дрогово (Косово је Мека за све дилере дрогом!). „Интегрисани“ Србин у Аустрији мора уместо српског да прихвати „босански језик“ , као што то форсира педанта аустријска власт негујући наслеђе Бењамина Калаја.  Затим „интегрисани“ Србин у Аустрији мора да прихвати вокабулар некадашњег вође Народне странке у Аустрији Алојза Мока који је у својству министра иностраних послова Аустрије више подсећао на хрватског министра у току антисрпске кампање од 1990. године па на даље.
Уосталом и рођени Аустријанац Адолф Хитлер имао је доста „интегрисаних“ Срба у току Другог светскога рата. Наиме, припадници љотићевског „Збора“ били су Хитлерова ударна песница у Србији. Величали су рођеног Аустријанца Адолфа Хитлера као „провиђење с неба“!
„Интегрисани“ Срби, то је онај талог  југо-комунистичке стокупљевине с коца и конопца од зле мајке и горега оца. Неки од њих, на пример, труде се свим силама да отворе школу српског језика у којој ће аустријски војници учити српски језик. Аустријски војници уче српски језик да обилазе српске земље у својству нових туриста – са оружјем!
Удружиле се против Срба неке српке бечке але, велике и мале, оне које се у Бечу бече и које  пред свим србогладним србождерима сервилно клече!

Постави коментар